Cookie Policy De Fotograficus

Wat is een cookie?

Tijdens uw bezoek aan een website worden cookies op uw computer opgeslagen. Dit zijn kleine tekstbestandjes met informatie. Met behulp van cookies op de website kan De Fotograficus u beter van dienst zijn. Bepaalde cookies zijn zelfs noodzakelijk om de website goed te laten functioneren.

Sommige cookies verzamelen informatie over welke onderdelen van de website het meest interessant zijn voor mijn bezoekers. Zo meet ik welke pagina’s het meeste bekeken worden en kan ik mijn website optimaliseren. Daarnaast kunt u de artikelen op deze website delen via social media. Voor het functioneren van deze buttons wordt gebruik gemaakt van cookies van de social-mediaplatforms zoals Twitter en Facebook.

Cookies verwijderen

Het gebruik van cookies op mijn website is onschadelijk voor uw computer en uw privacy. U kunt ze op elk gewenst moment verwijderen. Dat gaat heel eenvoudig via de opties in uw browser.