Referenties

Gemeente Zoetermeer voor Project Vervanging Populieren Meerzichtlaan

Huidig beeld en toekomstig beeld Meerzichtlaan Zoetermeer

Huidig beeld en toekomstig beeld Meerzichtlaan Zoetermeer

“Het verwijderen van bomen is altijd een gevoelige, emotionele zaak. Vooral als je een boom 40 jaar hebt zien groeien. De boom is een belangrijk onderdeel van de woonomgeving geworden. De populieren aan de Meerzichtlaan in Zoetermeer waren aan het eind van de levensduur, leverde gevaar op, en moesten dus vervangen worden.

Om de bewoners goed te informeren is gekozen voor een presentatie met beelden van de huidige situatie en beelden van de toekomst (na 5 en 20 jaar).
Zo werden afbeeldingen van de nieuwe bomen in het straatprofiel ingepast. Dit gaf een eerlijk en realistisch beeld. Het kale beeld in de eerste jaren en mogelijke beelden voor de toekomst gaf de bewoners goede informatie. Presentatie op deze manier werd bijzonder gewaardeerd.  Inmiddels (10 maanden later) zijn de 300 populieren verwijderd en is de laan opnieuw ingeplant. Mede door een goede informatie en overleg met de buurtbewoners is dit proces zeer voorspoedig verlopen.”

januari 2013 – Chris van Kampen – Gemeente Zoetermeer

 

Gemeente Waddinxveen voor project Heemraadweg

Heemraadweg Waddinxveen origineel en na recontructie

Heemraadweg Waddinxveen origineel en na recontructie

“Gemeente Waddinxveen heeft een positieve ervaring met Martine. Naast dat het geleverde product voldeed aan de gestelde eis was het een project welke onder tijdsdruk stond. Diverse omstandigheden maakte dat het product versneld opgeleverd moest worden. Ondanks dat in onze opdracht duidelijk geformuleerd was op welk moment het eindproduct opgeleverd moest worden, was Martine in staat zonder extra kosten het gewenste product eerder op te leveren.

Al met al een plezierige samenwerking.”

november 2012 – Piet Vlasveld  – Regisseur openbare ruimte Waddinxveen

 

 

 

Events4Business voor project Banner Atrium Den Haag

Sfeerbeeld banner Atrium Den Haag

Sfeerbeeld banner Atrium Den Haag

“Vanuit de organisatie Den Haag 2018 werd ons gevraagd of wij in het gemeentehuis binnen een termijn van 14 dagen tijdens een Internationale beurs in het Atrium een doek van 17 meter x 5,5 meter konden leveren. Nu had Den Haag 2018 geen idee hoe het eruit zou komen te zien, als ze dit doek in het Atrium zouden ophangen en ze wilden graag en visuele impressie hebben van deze situatie. Op basis hiervan hebben wij vanuit Events4Business Martine Sollie – De Fotograficus benaderd om het gewenste doek dusdanig te verwerken in het Atrium dat het net leek of het doek er echt hing. Zo maakten wij een aantal foto’s van de bestaande situatie zonder doek en heeft Martine Sollie het doek erin bewerkt. De klant had zo een perfecte indruk van de werkelijkheid.

Ideaal als je grote wensen hebt die grote gevolgen kunnen hebben, want zo kun je snel inschatten of het de investering wel of niet waard is.”

december 2012 – Ricardo van Dorresteijn – Eigenaar Events4Business